Betonplaat 300 x 200 x 14cm

Product omschrijving

Betonplaat | 300cm x 200cm x 14cm | Gebezemd | Dubbel bewapend | C50/60 | Met hoeklijnen

Ontdek onze op maat gemaakte betonplaten, ideaal voor een verscheidenheid aan bouw- en landschapsprojecten. Deze platen hebben een lengte van 300cm, een breedte van 200cm en een hoogte van 14cm, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen. Dit type is dubbel bewapend.

Onze betonplaten zijn geclassificeerd in verkeersklasse 450, wat ze perfect maakt voor gebieden met zwaar verkeer, zoals industriële vloeren of drukke parkeerplaatsen. De betonkwaliteit van C50/60 garandeert een lange levensduur en weerstand tegen slijtage, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

De betonplaten zijn voorzien van een gebezemde toplaag. Daarnaast voldoen onze betonproducten aan de strenge milieunormen van XA3 en XC4, waarmee we onze toewijding aan duurzaamheid en milieubescherming benadrukken.

Deze betonplaten worden geleverd met hoeklijnen, wat zorgt voor een gestroomlijnde installatie en een nette, afgewerkte uitstraling. Deze praktische toevoeging maakt de platen niet alleen functioneel, maar verhoogt ook de esthetische waarde van uw project.

Kies voor onze betonplaten wanneer u op zoek bent naar een product dat duurzaamheid, kracht en esthetische kwaliteit combineert, perfect afgestemd op de specifieke behoeften van uw project.

Leverbaar in- en exclusief hijsvoorziening. 

We kunnen bijna voor u aan de slag

Om uw offerteaanvraag zo snel mogelijk in behandeling te kunnen nemen hebben we nog een paar vragen voor u.
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
DCW Beton