DCW Beton

Wie is DCW Beton?

Bij de broers Dirk en Cas Heemskerk zit dit beton-wereld al vanaf hun jeugd in het bloed. Hun vader en oom hebben een handels- en transportbedrijf in betonproducten. In 2001 starten Dirk en Cas een eigen transportbedrijf. DiCa Transport! Dit bedrijf is eveneens gespecialiseerd betonproducten, maar dan het transport.

Ontstaan uit samenwerking

De broers werken nauw samen met H&T, het handel- en transportbedrijf van hun vader en oom. Dhr. Jos Weel, een klant van DiCa Transport, is actief in de agrarische sector en heeft daarnaast een bescheiden handel in betonproducten. In 2007 geeft Jos Weel aan dat hij het wat rustiger aan wil gaan doen. Hij benadert Dirk en Cas met de vraag of zij geïnteresseerd zijn om de handel in betonproducten over te nemen.

Begrip in de Bollenstreek

Dirk, Cas en Jos Weel bundelen hun krachten en richten zo Handelsonderneming DCW op. Enkele jaren later nemen ze tevens de handel in betonproducten over van H&T, dat voornamelijk actief is in sierbestrating. Hierdoor groeit DCW uit tot een succesvol bedrijf en een vertrouwde naam in de Bollenstreek.

Levering door heel Nederland

Al snel blijft het niet alleen bij de Bollenstreek maar leveren ze nu betonproducten door heel Nederland. DCW Beton is flexibel doordat het transport in eigen handen is. Met jarenlange ervaring zijn ze tevens in staat om op maat gemaakt advies te bieden.